Teren de vanzare Intorsura Buzaului

Intorsura Buzaului, Covasna Acum 2 ore 300.000 EUR
Zona

Central

Tip teren

Teren construcții

Clasificare teren

Intravilan

Suprafață teren (m²)
40000
Front stradal (metri)
20
Utilități
Da

!!! POSIBILITATE DE INVESTITIE- ZONA CU POTENTIAL TURISTIC RIDICAT, IN PLINA DEZVOLTARE aflata la mai putin de 40min de BRASOV
Pret bomba 12euro-15euro/m!!!

LMA Imobiliare va propune teren intravilan aflat in Intorsura Buzaului, într-o zonă pitorească de munte, pe creasta unui deal ce oferă o priveliște panoramică spectaculoasă asupra împrejurimilor. Locația sa strategică la altitudine asigură aer curat și liniște, fiind ideală pentru dezvoltări imobiliare premium, cum ar fi vile de vacanță, pensiuni sau chiar un complex turistic.
Proprietatea beneficiază de un grad ridicat de însorire pe tot parcursul zilei și de o orientare optimă, ceea ce o face potrivită pentru construcții cu caracter eco-friendly, cum ar fi locuințe cu panouri solare sau clădiri eficiente energetic.
Această parcelă reprezintă o oportunitate excelentă de investiție, având potențialul de a se transforma într-un loc de refugiu exclusivist pentru iubitorii de natură și pentru cei care doresc să valorifice turismul montan. Proximitatea față de puncte de atracție naturală (păduri, trasee montane, râuri) și posibilitatea dezvoltării unei afaceri în creștere adaugă valoare semnificativă terenului.
Terenul este in suprafata totala de 40000m, cu actele la zi, cu posibilitatea transferului de proprietate imediata, se afla la o distanta de 1,5 km de strada principala, accesul se face pe drum pietruit, dispune de utilitati (apa si curent electric) se poate vinde atat integral cu pretul de 12euro/m, cat si in bucati mai mici de 1500m la pret de 15euro/m (negociabil).
!!! Se accepta si schimb cu apartament pe raza judetului Brasov, in complex nou minim 2 camere pentru care se ofera 3000m.
Va asteptam cu drag la vizionare live, desi fotografiile sunt mai mult decat graitoare, cum de altfel va stam la dispozitie telefonic pentru orice detalii care v-ar putea ajuta lua o decizie .

Id intern: P136660

Comision cumpărător: 2%

Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anunțul complet aici.

Localizare anunţ

Contactează utilizatorul

Teren de vanzare Intorsura Buzaului
Lambuta Mihai Companie
ID 16035941
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Teren de vanzare Intorsura Buzaului
Preţ300.000 EUR Teren de vanzare Intorsura Buzaului Teren construcții  |  intravilan  |  40.000 m²  |  utilități Intorsura Buzaului, Covasna
Teren intravilan cu suprafata de 1108 mp
Preţ17.000 EUR Teren intravilan cu suprafata de 1108 mp Teren construcții  |  intravilan  |  1.108 m² Bradetu, Arges
Reconectare cu natura,oaza de liniste si frumusete,pe intrav
Preţ341.000 EUR Reconectare cu natura,oaza de liniste si frumusete,pe intrav Teren construcții  |  intravilan  |  52.555 m²  |  utilități Gheorgheni, Harghita
Teren intravilan in zona Sarmas in suprafata de 700 mp
Preţ35.000 EUR Teren intravilan in zona Sarmas in suprafata de 700 mp Teren construcții  |  intravilan  |  718 m²  |  utilități Zalau, Salaj
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici