Baterie externa solara 20000mAh

Sibiu, Sibiu Acum o săptămână 99 LEI Livrare cu verificare
Marca

Altă marcă

Tip

Accesorii

Bateria externa solara de 20000mAh este un dispozitiv inovator si extrem de util, proiectat pentru a-ti mentine dispozitivele electronice alimentate in timpul aventurilor tale in aer liber sau in situatii de urgenta. Cu o capacitate mare de stocare a energiei si functii suplimentare, aceasta baterie externa este partenerul perfect pentru calatorii si activitati in aer liber.

Cu o capacitate generoasa de 20000mAh, aceasta baterie externa iti ofera suficienta putere pentru a-ti incarca dispozitivele multiple oriunde te-ai afla. Indiferent daca este vorba despre smartphone-uri, tablete, camere foto sau alte dispozitive electronice, aceasta baterie externa iti va asigura ca nu ramai niciodata fara energie atunci cand ai cea mai mare nevoie.

Bateria externa este echipata cu doua iesiri USB, permitandu-ti sa incarci doua dispozitive simultan, ceea ce il face ideal pentru utilizarea in calatorii de afaceri, vacante in familie sau excursii cu prietenii. Indiferent daca impartiti o camera de hotel sau calatoriti intr-o masina inchiriata, aceasta baterie externa va asigura ca toata lumea ramane conectata si incarcata.

In plus fata de incarcarea prin intermediul prizelor conventionale, aceasta baterie externa dispune si de functia de incarcare solara, permitandu-ti sa iti reincarci bateria chiar si atunci cand esti in miscare si nu ai acces la surse de alimentare conventionale. Cu un panou solar integrat si o capacitate de incarcare de 5V/200mAh, aceasta baterie externa iti ofera o solutie convenabila si ecologica pentru incarcarea dispozitivelor tale.

Functia de lanterna integrata este o caracteristica utila si practica, permitandu-ti sa luminezi calea in timpul aventurilor de noapte sau sa iti gasesti drumul in conditii de lumina redusa. Apasand de doua ori pe butonul cu chip de fata zambitoare, lanterna se activeaza instantaneu, oferindu-ti o sursa de lumina portabila si eficienta.

Un alt aspect remarcabil al acestei baterii externe este capacitatea sa de a schimba modul de iluminare, oferindu-ti posibilitatea de a alege intre diferite setari de lumina in functie de preferintele tale sau de necesitatile de iluminare specifice. Prin apasarea butonului de control o singura data, poti schimba intre diferite moduri de iluminare, inclusiv lumina puternica, lumina slaba sau alte setari personalizate.

Compacta si usor de transportat, aceasta baterie externa este ideala pentru utilizare in aer liber, calatorii, camping, drumetii sau orice alta activitate in care ai nevoie de o sursa de energie portabila si fiabila. Cu o constructie robusta si durabila, aceasta baterie externa este proiectata pentru a rezista la conditii extreme si la utilizare indelungata, asigurandu-ti ca vei avea intotdeauna puterea de care ai nevoie, oriunde te-ai afla.

Contactează utilizatorul

Baterie externa solara 20000mAh
alex Proprietar
ID 15619362
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Anunțuri similare

Baterie externa solara 20000mAh
Preţ99 LEI Baterie externa solara 20000mAh Accesorii Sibiu, Sibiu
Telefon Ushning nou neverlock cu 2 sim
Preţ110 LEI Telefon Ushning nou neverlock cu 2 sim Telefoane mobile Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Telefon IMO nou neverlock cu 2 sim
Preţ110 LEI Telefon IMO nou neverlock cu 2 sim Telefoane mobile Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Telefon TP neverlock cu 4 sim nou
Preţ150 LEI Telefon TP neverlock cu 4 sim nou Telefoane mobile Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Telefon Ushining nou neverlock
Preţ150 LEI Telefon Ushining nou neverlock Telefoane mobile Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici