Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless

Sibiu, Sibiu Acum o săptămână 119 LEI Livrare cu verificare
Tip

Boxe - Sisteme audio

Cu o boxa portabila ce ofera un sunet puternic si clar, vei experimenta o auditie de exceptie oriunde te-ai afla. Conceputa pentru a se conecta usor la telefonul tau, tableta sau laptop prin tehnologia Bluetooth, aceasta boxa iti ofera libertatea de a reda muzica preferata fara fir, indiferent de locatia ta.

Cu caracteristica extra bass, aceasta boxa portabila iti va oferi un sunet profund si bogat, adaugand o dimensiune suplimentara experientei tale auditive. Fie ca asculti muzica, urmaresti filme sau te bucuri de jocuri, vei simti si vei auzi diferenta adusa de acest bass puternic si dinamic.

Cu un acumulator integrat de 1200mAh, aceasta boxa portabila iti ofera pana la 2 ore de redare continua, permitandu-ti sa te bucuri de muzica pe tot parcursul unei plimbari sau al unei petreceri in aer liber, fara a fi nevoie sa te ingrijorezi de descarcarea bateriei. Atunci cand nivelul de energie scade, poti incarca usor boxa folosind cablul inclus.

Cu un difuzor puternic de 48W, aceasta boxa portabila livreaza un sunet amplu si vibrant, care umple incaperea cu muzica si energie. Indiferent de genul muzical pe care il asculti, vei aprecia calitatea sunetului si claritatea oferite de acest difuzor performant.

Cu o capacitate de transmisie Bluetooth de pana la 10m, aceasta boxa portabila iti ofera libertatea de a te deplasa liber in jurul camerei sau in spatiul exterior, fara a fi legat de sursa audio. Astfel, poti controla redarea muzicii sau a altor continuturi de la distanta, fara a fi nevoie sa te ridici de pe locul tau.

Cu diverse optiuni de iluminare, aceasta boxa portabila iti ofera posibilitatea de a crea o atmosfera unica si captivanta, adaptata gusturilor si preferintelor tale. Poti alege intre lumini statice pentru o atmosfera relaxanta si linistita sau lumini dinamice pentru o petrecere plina de energie si distractie.

Compacta si usor de transportat, aceasta boxa portabila este partenerul ideal pentru calatoriile tale, evenimentele in aer liber sau petrecerile acasa. Cu un design modern si elegant, se va integra perfect in orice decor si va adauga o nota de stil si rafinament spatiului tau.

Boxa portabila ce se conecteaza prin Bluetooth la telefon, tableta sau laptop este un dispozitiv versatil si performant, ce ofera o experienta audio de exceptie in orice context. Cu caracteristici precum extra bass, acumulator de lunga durata, difuzor puternic si iluminare personalizabila, aceasta boxa iti va transforma fiecare moment intr-o experienta muzicala memorabila si plina de energie.

Nu include microfon, dar se poate conecta un microfon la boxa !

Contactează utilizatorul

Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless
alex Proprietar
ID 15619357

TV - Audio - Foto - Video din:

Judetul Sibiu Sibiu Cisnadie Medias
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

amplificator audio

Anunțuri similare

Mini boxa, Lexon Noua
Preţ30 LEI Mini boxa, Lexon Noua Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
Boxa portabila solara cu bass
Preţ99 LEI Boxa portabila solara cu bass Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless
Preţ119 LEI Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
DVD recorder nou Panasonic cu HDD hdmi
Preţ450 LEI DVD recorder nou Panasonic cu HDD hdmi Playere audio-video Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
JVC video recorder nou
Preţ460 LEI JVC video recorder nou Playere audio-video Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici