Boxa portabila solara cu bass

Sibiu, Sibiu Acum 2 săptămâni 99 LEI Livrare cu verificare
Tip

Boxe - Sisteme audio

O boxa portabila cu sunet de inalta calitate si functionalitati versatile, boxa portabila cu extra bass este partenerul perfect pentru toate aventurile tale in aer liber si mai mult. Echipata cu tehnologie avansata si caracteristici inovatoare, aceasta boxa ofera o experienta audio de neegalat, indiferent unde te afli.

Cu sunetul sau puternic si clar, boxa portabila cu extra bass iti permite sa te bucuri de muzica ta preferata cu o calitate deosebita, oriunde si oricand. Designul sau compact si portabil face ca aceasta boxa sa fie usor de transportat si de utilizat in calatorii, camping, plimbari sau alte activitati in aer liber.

Conectivitatea Bluetooth v5.1 iti permite sa te conectezi rapid si usor la telefonul tau, tableta sau alt dispozitiv Bluetooth, fara a fi nevoie de cabluri sau conexiuni complicate. Astfel, poti reda muzica preferata de pe dispozitivul tau mobil cu usurinta, indiferent unde te afli.

In plus fata de conectivitatea Bluetooth, aceasta boxa portabila poate fi, de asemenea, conectata la radio, permitandu-ti sa asculteti posturile preferate de radio in timp ce va bucurati de activitatile in aer liber. Aceasta caracteristica adauga o dimensiune suplimentara experientei tale audio si iti ofera mai multe optiuni pentru divertisment.

Un alt avantaj al acestei boxe portabile este panoul solar integrat, care iti permite sa incarci bateria boxei cu energie solara atunci cand esti in miscare si nu ai acces la o sursa de alimentare conventionala. Astfel, poti fi sigur ca vei avea intotdeauna o sursa de energie pentru boxa ta portabila, indiferent unde te afli.

In plus fata de functia de boxa portabila, aceasta boxa are si functia de baterie externa, permitandu-ti sa incarci dispozitivele mobile sau alte dispozitive electronice in timpul calatoriilor sau activitatilor in aer liber. Aceasta caracteristica adauga o utilitate suplimentara si face ca aceasta boxa sa fie un instrument indispensabil pentru aventurile tale.

Cu modul sau de lanterna integrat, aceasta boxa portabila poate fi, de asemenea, folosita ca o sursa de lumina in timpul noptilor in camping sau in situatiile de urgenta. Astfel, vei avea intotdeauna o sursa de lumina la indemana atunci cand ai nevoie.

Cu o raza de acoperire de pana la 10m, aceasta boxa portabila iti ofera libertatea de a te deplasa liber in jurul camerei sau in spatiul exterior, fara a fi legat de sursa audio. Astfel, poti controla redarea muzicii sau a altor continuturi de la distanta, fara a fi nevoie sa te ridici de pe locul tau.

In concluzie, boxa portabila cu extra bass este un dispozitiv versatil si performant, care ofera o experienta audio de inalta calitate si functionalitati multiple pentru a raspunde nevoilor tale diverse. Cu sunetul sau puternic, conectivitatea Bluetooth, panoul solar integrat, functia de baterie externa si modul de lanterna, aceasta boxa este un partener ideal pentru toate aventurile tale in aer liber si mai mult.

Contactează utilizatorul

Boxa portabila solara cu bass
alex Proprietar
ID 15619358

TV - Audio - Foto - Video din:

Judetul Sibiu Sibiu Cisnadie Medias
Stai la curent cu cele mai noi oferte! Abonează-te la newsletter
Abonare

Cautari Frecvente:

amplificator audio

Anunțuri similare

Mini boxa, Lexon Noua
Preţ30 LEI Mini boxa, Lexon Noua Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
Boxa portabila solara cu bass
Preţ99 LEI Boxa portabila solara cu bass Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless
Preţ119 LEI Boxa portabila bass cu lumini, bluetooth, wireless Boxe - sisteme audio Sibiu, Sibiu
Kit iluminare Studio Foto și Video: 2 Lampi si trepied reglabil
Preţ550 LEI Kit iluminare Studio Foto și Video: 2 Lampi si trepied reglabil Aparate foto și accesorii Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Camera SONY AX 2000 profesional
Preţ2.900 LEI Camera SONY AX 2000 profesional Camere video și accesorii Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Vinzi ușor, faci bani rapid!
Adaugă Anunţ
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici